Weer twee spelers geven voor volgend seizoen ‘ja-woord’ aan Westlandia

De technische commissie van de zondagselectie van Vierde Divisionist Westlandia meldt, dat wederom twee spelers uit de huidige selectie hebben aangegeven ook volgend seizoen het shirt van de Naaldwijkers te zullen dragen.

Steven van Kesteren (foto boven), in de zomer van 2018 overgekomen van HBS, heeft er inmiddels al meer dan honderd wedstrijden op zitten in de hoofdmacht van Westlandia. De kopsterke centrale verdediger, is vaak ook van waarde in de zestienmeter van de tegenstander. Na de lockdowns en blessures, hoopt hij volgend seizoen wel weer veel minuten te gaan maken in het vlaggenschip.

(Foto: Danny Ploegaert)

De tweede speler, die de club trouw blijft is Hidde van de Arend (foto hierboven). Westlandia weet, dat scorende spitsen erg gewild zijn en zeker als het nog jonge talenten zijn. De club heeft zo’n speler sinds de zomer van 2021 in huis. Hidde van de Arend heeft namelijk een neusje voor het doel en liet dat in zijn eerste maanden bij de jeugd al met de regelmaat van de klok zien.

Debuut

Dat bleef niet onopgemerkt en tijdens de lockdown in december 2021 maakte hij zijn debuut in een oefenwedstrijd van het eerste zondagteam van Westlandia tegen FC Skillz. Hij scoorde ook direct. Daarna ging het hard. Hij is net twintig jaar en heeft nu al 64 duels in het eerste achter de rug. Dit seizoen staat hij, naast de nodige assists, al op zestien treffers. Voor Westlandia reden genoeg zijn contract open te breken en te verlengen tot medio 2025.

Lees verder