Doelman Jeffrey Persoon naar SVO Buytenpark

Jeffrey Persoon zal aankomend seizoen onder de lat staan bij SVO Buytenpark. De 37-jarige ervaren sluitpost speelde eerder voor onder andere Oranjeplein, Oranjeplein-Postduiven, sv Madestein en sv Erasmus.

Ger Fens, lid van de technische commissie van SVO Buytenpark, reageert enthousiast: ,,Jeffrey is voor ons, buiten zijn uitstekende keeperskwaliteiten, belangrijk met zijn coaching. Door zijn jarenlange ervaring kan hij het elftal van achteruit organiseren en neerzetten. Ook denken wij als TC dat Jeffrey prima in de groep past.”

Positief

Jeffrey Persoon zelf over zijn overgang naar het Zoetermeerse SVO Buytenpark: ,,Ik ben een jongen die graag positieve dingen wil overbrengen in een team. Ik blijf altijd positief en motiveer anderen om elkaar elke keer te verbeteren en te strijden voor een goed resultaat.”

Huiskamergevoel

Over zijn indruk van SVO Buytenpark is Persoon ook enthousiast: ,,Bij binnenkomst op de club werd ik warm onthaald. Een huiskamergevoel. Ik merk dat de club SVO Buytenpark een hechte familieclub is. Iedereen is één. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen om hier lekker aan de slag te gaan. Ik ga er iets moois van maken.’’

Bij de foto: Jeffrey Persoon geflankeerd door links Ger Fens, lid TC en rechts Izak Kalmijn, bestuurslid.

Lees verder