Warming Up 4E: Maasdijk moet zelf winnen en hopen op misstap Hermes DVS

MSV’71 heeft in deze competitieronde tegen BSC/Zuiderpark iets goed te maken na het matige optreden van afgelopen zaterdag tegen Steeds Hooger (1-1) en Maasdijk hoopt te kunnen profiteren van een mogelijke misstap van het momenteel niet in goeden doen zijnde Hermes DVS. Bij verlies van de Schiedammers tegen PPSC en bij winst van Maasdijk, naderen de rood-zwarten Hermes tot op één punt in de jacht op het vice-kampioenschap.

Tekst: Peter Petit

MSV’71-BSC/Zuiderpark

In de vierde klasse E ontmoet MSV’71 op eigen terrein het Rotterdamse BSC/Zuiderpark. Een duel tussen twee middenmoters, MSV’71 staat achtste met 31 punten, BSC/Zuiderpark één trede lager, maar met zeven punten minder. Het is voor hoofdtrainer Paul van Loenen (foto) van MSV’71 te hopen dat in dit duel meer van zijn spelers hun normale niveau halen dan afgelopen zaterdag het geval was. Tegen Steeds Hooger was er bij de Maassluizers slechts één speler die zijn normale niveau haalde, centrumverdediger Dennis Veldkamp. MSV’71 bewaart slechte herinneringen aan de eerste wedstrijd in deze competitie tegen BSC/Zuiderpark, waar op sportpark De Vaan met 2-0 van de komende tegenstander werd verloren.

RVV Blijdorp-Maasdijk

Maasdijk gaat zaterdag op bezoek bij het dit seizoen gemiddeld presterende RVV Blijdorp, de huidige nummer zeven in 4E. Maasdijk is op jacht naar de tweede plek op de competitieladder. De achterstand op de huidige nummer twee, Hermes DVS, dat de laatste weken punten aan het morsen is, bedraagt vier punten. Afgelopen zaterdag maakte het team van hoofdcoach Dennis van den Steen korte metten met Rotterdam United.  De Maasdijkers rekenen ook nu weer op de productiviteit van Nikki Krouwer en Jack Gardien, tegen Rotterdam United beiden goed voor twee treffers. Op het eigen veld aan de Lange Kruisweg kenden de Maasdijkers eerder dit seizoen geen genade met de Blijdorpers, die met een 4-1 nederlaag afdropen.

Lees verder