Warming-up zaterdag 4A/4C: Mooi affiche tussen sv Loosduinen en GDA

In 4A heeft BSC’68 weer alle kansen op het kampioenschap en mag dan niet in de fout gaan tegen Hazerswoudse Boys. In 4C staat het fraaie duel tussen sv Loosduinen en GDA op het programma. PGS/VOGEL krijgt te maken met VCS en BMT gaat langs bij sv Erasmus.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 krijgt bezoek van laagvlieger Hazerswoudse Boys op Ons Nieuw Erf. De club uit Benthuizen hoopt de punten in eigen huis te houden en een nieuwe misstap van Zevenhoven. De koploper is gastheer voor het sterke NSV’46.

4e klasse C

Lijstaanvoerder PGS/VOGEL bindt de strijd aan met VCS, dat nog niet in veilige haven is en de punten dus hard kan gebruiken. Op Ockenburgh zal de thuisploeg alles op alles zetten om de winst binnen te halen om het felbegeerde kampioenschap dichterbij te brengen.

Druk

BMT wil druk blijven zetten op PGS/VOGEL en zal dan de overwinning moeten grijpen in het uitduel bij sv Erasmus. Op sportpark Madestein staat het beladen duel tussen de buren sv Loosduinen en GDA op het programma. GDA wil graag de nacompetitie in. sv Loosduinen lijkt zich na de zege op HPSV veilig gespeeld te hebben, maar zal de zege niet zomaar cadeau geven.

DUNO is ook op zoek naar een plaats in de nacompetitie net als Vredenburch. Het DUNO van trainer Kenneth Lamens (foto) zal het niet makkelijk krijgen tegen buurtgenoot ODB. Vredenburch krijgt laagvlieger HPSV op bezoek en lijkt daarmee een eenvoudiger opgave te hebben.

Afstand

In het rechterrijtje wordt nog hard gestreden om de punten. Quick Steps staat op een plek die aan het eind van het seizoen degradatie zou betekenen. De formatie van trainer Ronald Freen bindt de strijd aan met directe concurrent RAS, dat twee punten meer heeft dan de bezoekers. Quintus wil graag verder afstand nemen van de gevarenzone. Tegen hekkensluiter Semper Altius, dat al zeker is van degradatie, zouden drie punten bijgeschreven moeten worden.

Lees verder