Warming-up zaterdag 2E: FC Skillz lijkt op weg naar tweede titel op rij

FC Skillz staat er in 2E bijzonder goed voor. De ploeg van trainer Oussama Bekkaoui (foto) heeft vier punten voorsprong op achtervolger RKDEO. Vitesse Delft en SVC’08 zijn weggezakt en staan inmiddels op zes punten.

Tekst: Ton Beije

FC Skillz speelt zaterdag een thuiswedstrijd. Het mag geen averij oplopen tegen het Vlaardingse VFC. Achtervolger RKDEO wacht een lastige klus. Het team van Wesley Epskamp treft voor eigen publiek HVC’10, dat vorig weekend teleurstelde door op De Rondgang niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel tegen Full Speed.

Good-old

Westlandia, dat knap derde staat op vijf punten van FC Skillz, gaat een visite afsteken bij Berkel. Willen de mannen van trainer Theo Verbeek nog kans houden op de eventuele titel, dan moeten er wel drie punten worden binnengehaald. Bovendien doet Westlandia nog volop mee voor de periodetitel. SVC’08, dat weer een beroep heeft gedaan op good-old spits Stephen de Ruiter, speelt uit tegen HMSH, de hekkensluiter die degradatie nog moeilijk zal kunnen ontlopen.

Hete adem

Full Speed voelt de hete adem ion de nek van Wilhelmus. Het team van trainer Frank Verhaar kan goede zakendoen als het in Delft de punten pakt tegen het Vlaardingse CWO. Wilhelmus hoopt in Delft bij Concordia het succes van vorig weekend (3-0 winst op Berkel) voort te zetten. Maar ook de ploeg van trainer Wesley Zandstra heeft de punten nog hard nodig. Vitesse Delft stuit in Vlaardingen op CION, de ploeg van de Haagse trainer Ricky van den Bergh. Om een positie in de kopgroep vast te houden, mag het team van trainer Ronald Hes zeker niet verzaken.

 

Lees verder