SVC’08 haalt Duindorp SV-aanvaller Jeremy Keus binnen

Voor komend seizoen zal Jeremy Keus (foto) de overstap naar SVC’08 maken. De jonge aanvaller (22) is afkomstig van Duindorp SV. De Scheveningse Jeremy Keus is een snelle aanvaller en een typische aanjager in het veld.

Hij heeft karaktereigenschappen in het veld waarvan de TC bij SVC’08 van mening is, dat hij een belangrijke speler voor de selectie kan betekenen. De spelersgroep en de technische staf zijn dan blij dat Jeremy Keus de uitdaging aangaat en de selectie van SVC’08 komt versterken.

Vertrekkers

Van de huidige selectie van SVC’08 hebben de volgende spelers aangegeven te vertrekken. Jerry Plat stopt met voetballen en zal aansluiten bij de trainersstaf. Björn Balzer heeft besloten op zoek te gaan naar een andere club en Iliass Daoudi stopt om zich te gaan focussen op zijn maatschappelijke carrière.

Aansluiten

In de voorbereiding sluiten vanuit het tweede en Onder 23-elftal zes spelers aan waarvan de meesten inmiddels al hun debuut hebben gemaakt in de hoofdmacht. De komende weken zal de technische staf verder op zoek gaan om voor elke linie (behalve de keeperspositie) aanvulling van de selectie voor het nieuwe seizoen te krijgen.

Lees verder