SEP 4×4 toernooi ongekend succes met bijna recordaantal deelnemers

De afgelopen drie woensdagmiddagen was het weer druk bij voetbalvereniging SEP in verband met de 27e editie van het 4×4 voetbaltoernooi dat voor alle basisschoolleerlingen van Delft en Den Hoorn werd georganiseerd. 

In totaal streden maar liefst 432 teams van ruim 30 basisscholen om de winst, een toename van 57 teams ten opzichte van vorig jaar. Dit betekende dat er ongeveer 2200 kinderen verdeeld over drie middagen bij SEP aan het voetballen waren.

Het toernooi werd in 1994 voor het eerst georganiseerd om meer naamsbekendheid voor de vereniging te verwerven. Met een huidig aantal van zo’n 450 verenigingsleden, is dat zeer zeker gelukt.

Na afloop van het toernooi werd Michel Koreneef, organisator vanaf het eerste uur, in het zonnetje gezet. Na 27 jaar vindt hij het tijd om het stokje over te dragen.

Voetbalvereniging SEP wil graag alle vrijwilligers die betrokken geweest bij de organisatie en/of de middagen zelf, bedanken voor hun enorme inzet en toewijding. Zonder hen was het toernooi onmogelijk geweest.

Lees verder