ADO Den Haag Vrouwen verlengt met Noordermeer en Douma

De leiding van ADO Den Haag Vrouwen heeft de contracten met Daniëlle Noordermeer en Wiëlle Douma (foto, links) met één jaar verlengd. Het duo zal dus tot in ieder geval medio 2024 actief zijn in het Bingoal Stadion.

Foto’s: Eric de Wit

Daniëlle Noordermeer kwam in de zomer van 2022 over van Excelsior. Sindsdien is zij uitgegroeid tot vaste waarde in de Haagse defensie en heeft zij nog geen officiële wedstrijd gemist in het huidige seizoen. ,,Hieruit kunnen we wel concluderen dat Daniëlle een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt’’, laat technisch manager Annabel Toorenburg weten op de clubsite.

Daniëlle Noordermeer, rechts voorzitter Kees Punt

Ook over Wiëlle Douma is Toorenburg zeer te spreken. ,,Sinds de komst van Wiëlle in 2021 heeft ze bewezen één van de stabiele factoren te zijn binnen ADO Den Haag Vrouwen. Ze kan op meerdere verdedigende posities uit de voeten. Naast haar verdedigende kwaliteiten, speelt Wiëlle met haar natuurlijke vorm van leiderschap eveneens een belangrijke rol, zowel binnen als buiten het veld.”

Wiëlle Douma met Annabel Toorenburg

Beide speelsters zijn ingenomen met hun contractverlenging. Noordermeer: ,,Vorig jaar heb ik de overstap gemaakt naar ADO Den Haag. Dit seizoen heb ik met veel plezier alle wedstrijden gespeeld en mezelf verder kunnen ontwikkelen. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen in het geelgroen.’’

Douma vult aan: ,,Ik geniet nog elke dag om op het veld te staan en voel me echt thuis bij ADO Den Haag. We kunnen nog veel stappen zetten samen en ook komend jaar weer vele mooie momenten beleven.”

Lees verder