Zaterdag 5B/5C: DVV Delft winnaar in doelpuntrijk duel, HDV onderuit

In 5B leed HDV een zware nederlaag in het uitduel bij Gouderak. DVV Delft boekte in 5C haar vijfde zege ten koste van GLZ Delfshaven.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

Gouderak – HDV

In het uitduel bij Gouderak kon HDV geen potten breken. De Haagse laagvlieger kreeg met 5-0 klop van de thuisploeg. HDV eindigde het duel met tien man, nadat Ilyas Essabir een rode kaart had ontvangen van scheidsrechter Frank Callaars.

De Ster – Wanica Star

Het duel tussen De Ster en Wanica Star eindigde onbeslist. De thuisspelende hekkensluiter nam drie minuten voor de rust een 1-0 voorsprong door een treffer van Kelvin Onose. Diep in blessuretijd van de tweede helft kwam Wanica Star nog op gelijke hoogte, waardoor het duel in 1-1 eindigde.

5e klasse C

DVV Delft – GLZ Delfshaven

Op eigen veld leverde DVV Delft een knappe prestatie tegen GLZ Delfshaven. De Rotterdammers hielden in de eerste helft de schade nog beperkt tot een 1-0 achterstand. Yassin Laachach schoot de 1-0 binnen voor de ploeg van trainer Martin Schouten (foto). In de tweede helft werd er volop gescoord. Een schot van Duncan Pelle ging via een Rotterdamse speler het doel: 2-0. Pelle kon daarna zelf voor de 3-0 zorgen. Het duel eindigde uiteindelijk in een dikke 7-3 overwinning voor DVV Delft. Alperen Kocak nam nog drie doelpunten voor zijn rekening en ook Sercinio Dieko vond het vijandelijke doel.

 

Lees verder
Net binnen