Zaterdag 4C: PGS/VOGEL loopt verder uit op de concurrentie na nipte zege

Op Ockenburgh boekte PGS/VOGEL een benauwde zege op VCS en zag haar kampioenschapskansen groeien na het puntverlies BMT tegen sv Erasmus. DUNO kwam een gelijkspel overeen met ODB.

Tekst: Roland van der Linden      |       Foto’s: Eva Swüste

PGS/VOGEL – VCS

PGS/VOGEL kwam al na een minuut spelen op voorsprong tegen VCS. Mario van Duinen scoorde de enige treffer in de eerste helft. Na de thee kwam VCS op gelijke hoogte, maar het was Danny Plugge die het duel alsnog besliste in het voordeel van de ploeg van trainer Vita Lorente: 2-1. Door de overwinning heeft PGS/Vogel nu acht punten voorsprong op BMT, dat wel een duel minder speelde.

DUNO – ODB

Het duel tussen de buurtgenoten DUNO en ODB eindigde onbeslist in 1-1. Namens DUNO was Yilmaz Dogan al in de negende minuut trefzeker. Vlak voor het rustsignaal bracht ODB de 1-1 op het scorebord. In de tweede helft bleven treffers verder uit.

sv Erasmus – BMT

In het duel met sv Erasmus liet BMT dure punten liggen. BMT kwam op een 2-0 achterstand door treffers van Aimane Tatou en Mitchel Beijersbergen. sv Erasmus kon de voorsprong niet vasthouden en zag BMT de achterstand ombuigen in een 2-3 voorsprong. Uiteindelijk zorgde Kevin Kajieffa met een kopbal toch nog voor een punt voor sv Erasmus, de ploeg van trainer Patrick Vink: 3-3.