Zaterdag 3C: OLIVEO neemt na zege op DHL eerste plaats over

In Pijnacker was OLIVEO streekgenoot DHL met duidelijke cijfers de baas. Door de verrassende nederlaag van Zwarte Pijl bij Soccer Boys heeft OLIVEO de koppositie in handen genomen. DSVP hield een punt over aan het duel met LMO. Ariston’80 was aan de winnende hand tegen FC Maense. SEP verloor van Charlois.

Tekst: Roland van der Linden         |     Foto’s: Franca Dobbe & Sabine van Oosten

OLIVEO – DHL

De thuisploeg kwam flitsend uit de startblokken. Na vijf minuten werd een voorzet van Gerben Pels door Dewi van Wichen ingeschoten. Vier minuten later kon Sem van Venrooij van dichtbij de 2-0 aantekenen.  Het duel eindigde uiteindelijk in een 4-0 zege voor de ploeg van trainer Willem van der Smit. Jeff Paanakker nam de 3-0 voor zijn rekening en in de slotminuut kopte Stefan van der Griend een hoekschop van Noah Boer binnen. (Foto’s OLIVEO-DHL: Franca Dobbe)

Ariston’80 – FC Maense

De studenten namen een goede revanche voor de nederlaag tegen DSVP. Ariston’80 was met 5-1 duidelijk de betere ploeg en gaat nu nog vol voor de vierde plaats. Maarten van Nistelrooy scoorde de eerste twee treffers van Ariston’80. Tussendoor had FC Maense nog de gelijkmaker geproduceerd. Met de 2-1 stand gingen de teams aan de thee. In de tweede helft was Ariston’80 de bovenliggende partij en liep weg naar een 5-1 eindstand. De doelpunten kwamen op naam van Thom Spelt, Lars van Biezen en Jorge Bonekamp.

LMO – DSVP

De bezoekers bouwden voor rust een 0-2 voorsprong op. Bauke Beerde was verantwoordelijk voor de beide doelpunten. In de tweede helft zag DSVP de voorsprong door de vingers glippen. LMO herpakte zich en kwam terug tot 2-2.

SEP – Charlois sv

Charlois was in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam terecht met 0-1 voor. In de tweede helft speelde SEP een stuk beter en fanatieker. De thuisploeg werd achteruitgedrukt. De verdiende 1-1 werd gemaakt door Jeroen Hoornweg. SEP bleef druk zetten, maar de echte kansen bleven uit. Uit een vrije trap viel het doelpunt aan de andere kant: 1-2. De Delftse ploeg hield het geloof in een goed resultaat en bleef vol op de aanval spelen. Charlois kreeg ruimte voor de counter en dat werd SEP in de 85e minuut fataal: 1-3. (Foto’s SEP-sv Charlois: Sabine van Oosten)

(Klik HIER voor meer foto’s van OLIVEO-DHL)