Zaterdag 3B: Sportclub Monster dichtbij titel na zege op Naaldwijk

sv Houtwijk speelde een goede partij tegen Lyra en hield een punt over aan het duel. Verburch maakte korte metten met Te Werve. Voor Sportclub Monster is de titel een kwestie van tijd. Streekgenoot Naaldwijk werd met ruime marge verslagen.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Ron Heinen

Naaldwijk – sc Monster

Naaldwijk bood sc Monster vanaf het eerste fluitsignaal meteen goed tegenstand, maar kreeg al na negen minuten een treffer om de oren: 0-1. Een bal van Ruben de Groot werd door Jurgen Warbout goed afgewerkt. De koploper controleerde daarna het duel totdat Naaldwijk in de 36e minuut plots op gelijke hoogte kwam. Jordy van Calsteren speelde Randy van Schelt aan die voor de 1-1 tekende. Een paar minuten later stond Sportclub Monster alweer op voorsprong na een treffer van Vince Francken: 1-2. Pas in de zeventigste minuut stelde de ploeg van trainer Marco Meijer de zege veilig door een doelpunt van Jurgen Warbout: 1-3. Jordi van Maanen bepaalde de eindstand uiteindelijk zeven minuten later op 1-4.

Verburch – Te Werve

In Poeldijk kwam de thuisploeg na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Ference van den Berg was verantwoordelijk voor de openingstreffer. Pas in de slotfase van het duel kon Verburch de voorsprong verder uitbreiden. Met nog een kwartier te spelen zorgde Tim Uitvlugt voor de 2-0. Zes minuten later was invaller Yarno Houtenbos trefzeker en vlak voor het eindsignaal was Lucio Duivestein verantwoordelijk voor de 4-0 eindstand.

sv Houtwijk – Lyra

In de zevende minuut opende Lyra de score tegen sv Houtwijk. Een hoekschop van Jonathan van der Schee werd door Tom van Os het doel in werd gewerkt. De formatie van trainer Richard Douw speelde een sterk duel, maar de keeper van Lyra hield zijn ploeg op de been. Twee minuten voor tijd kwamen de mannen van Richard Douw toch nog op gelijke hoogte. Danny Fens was doeltreffend voor de gastheren: 1-1.