O23 3D/3E: sv Den Hoorn dicht bij promotie, knappe winst voor RKDEO

RKDEO boekte in 3D een fraaie zege op BVCB, dat op een tweede plaats staat. In 3E lijkt de eerste plaats weggelegd voor sv Den Hoorn na de zege op RKDEO 2. Graaf Willem II VAC versloeg op vreemde bodem FC ’s-Gravenzande.

3e divisie D

RKDEO O23 – BVCB O23

In een spannend duel nam de thuisploeg door een treffer van Nordin Magnouji de leiding. BVCB herpakte zich en kwam niet alleen langszij, maar pakte daarna ook een 1-2 voorsprong. RKDEO toonde veerkracht en trok het duel tegen de sterkte tegenstander alsnog naar zich toe. Nordin Magnouji en Robin Schaareman (foto) zorgden voor een fraaie 3-2 zege.

3e divisie E

sv Den Hoorn O23 – RKDEO O23-2

Op eigen veld was sv Den Hoorn duidelijk de betere ploeg. De 3-0 zege op de tweede garnituur van RKDEO was dan ook meer dan verdiend. Na drie minuten spelen opende Batuhan Isitmez de score voor de thuisploeg. Nog voor de rust kon Lars Pronk de 2-0 aantekenen. Al snel in de tweede helft was het duel gespeeld na de 3-0 van Stan Huijbens. Door de overwinning staat sv Den Hoorn op de rand van promotie naar de Tweede Divisie.

FC ’s-Gravenzande O23 – Graaf Willem II VAC O23

FC ‘s- Gravenzande trok zich terug op eigen helft en Graaf Willem II VAC kreeg de beste kansen, maar kon die niet benutten. Uit een van de spaarzame aanvallen scoorde de thuisploeg de 1-0 uit een hoekschop. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. FC ’s-Gravenzande liet de bal aan de ploeg van trainer Arjan Kortleven. De kansen kwamen moeilijk voor de bezoekers. Pele Schauten bracht Graaf Willem II VAC langszij: 1-1. Na een afgekeurde treffer nam Graaf Willem II VAC de punten toch nog mee naar huis. Vlak voor het eindsignaal schoot Thijn Franz uit een vrije trap de 1-2 binnen.

Wilhelmus O23 – TAC’90 O23

In de eerste helft kreeg Wilhelmus voldoende kansen om te scoren en kwam dan ook terecht met 2-0 voor door twee treffers van Yannick Willems. Vlak voor rust kreeg Jabrane en Youssefi de bal en schoot deze vanaf twintig meter afstand in de kruising: 2-1. Kort daarna kreeg TAC’90 een kans op de 2-2, maar die werd niet verzilverd. Na de rust kwam TAC’90 beter in de wedstrijd en kwam door een treffer van Abbas Saleem op 2-2. TAC’90 werd conditioneel minder, waardoor er te veel ruimte ontstond op het middenveld. In een tijdsbestek van een minuut of zes scoorden Mustafa Acar en Tim Gerla twee treffers voor de Voorburgers: 4-2. In de laatste twintig minuten kwam in de stand geen verandering meer.

HVV O23 – Zuid West DH O23

Zuid West DH arriveerde met negen spelers op De Diepput. Een aantal spelers had al een duel met het eerste achter de rug. De bezoekers begonnen toch aan de wedstrijd, maar waren niet opgewassen tegen de leeftijdsgenoten van HVV getuige de 7-0 uitslag.