O23 2B: Strijd tussen HBS en Quick gaat onverminderd verder

Het gevecht om de titel lijkt te gaan tussen de Haagse ploegen HBS en Quick. VELO zorgde voor een verrassing door Kozakken Boys te verslaan en de titelkansen van de ploeg uit Werkendam te verminderen. HBS versloeg XerxesDZB en Quick was Nieuwerkerk de baas.

Tekst: Roland van der Linden

XerxesDZB O23 – HBS O23     

De Kraaien kwamen halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een treffer van Ebi Broug. Pas halverwege de tweede helft kon HBS verder afstand nemen. Sem Reuser nam de 0-2 voor zijn rekening. Vlak voor tijd werd het duel in Rotterdam definitief beslist door een doelpunt van Tyson Zarrinkelk. Door de 0-3 overwinning is HBS O23 nog steeds de koploper in 2B.

Nieuwerkerk O23 – Quick (H) O23

Quick volgt HBS op een punt. In en tegen Nieuwerkerk kwam Quick al na drie minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Tom van den Akker was doeltreffend voor de Haagse formatie. Pas in de 78e minuut kon Quick een tweede treffer toevoegen. Joshua Emegha zorgde voor een 0-2 eindstand.

VELO O23 – Kozakken Boys O23

In Wateringen leverde VELO een goede prestatie door het hoger geklasseerde Kozakken Boys een 3-2 nederlaag toe te brengen. Voor de mannen van trainer Christiaan van Dam (foto) opende Sietse Fidom de score. Na de gelijkmaker van de bezoekers zorgden Tony Sprinkhuyzen en Manz Djoereni voor een 3-1 voorsprong. Kozakken Boys had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 3-2.

Lees verder