Forum Sport heeft in René Oudshoorn nieuwe verenigingsmanager

Na vier jaar het verenigingsmanagement verzorgd te hebben voor Forum Sport vanuit Sport & Welzijn, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor Martijn de Zoete aan het einde van dit seizoen.

Forum Sport is De Zoete dankbaar voor onder meer het opzetten van de Voetbaldagen, het begeleiden van de implementatie van SportLink en het regelen van al het reilen en zeilen wat achter de schermen bij de Voorburgse club plaatsvindt. De club is ook Karin Bergen erkentelijk, die namens Sport & Welzijn betrokken was bij het verenigingsmanagement.

Martijn de Zoete

Het bestuur van Forum Sport kan tevens melding maken van het feit, dat een nieuwe verenigingsmanager klaar staat. René Oudshoorn (foto) is al jaren een bekend gezicht op voetbalpark ’t Loo. Eerst als speler, later als trainer en nu in een volgende rol. René Oudshoorn kent Forum Sport dus als geen ander en is daarmee een ideale opvolger voor Martijn de Zoete. De komende maanden werken beiden samen voor een soepele overdracht, waarna Oudshoorn met ingang van volgend seizoen officieel de rol op zich neemt.

Martijn de Zoete wordt met ingang van volgend seizoen hoofdtrainer bij FC Zoetermeer.

Lees verder