GDA weet voor komend seizoen selectie en staf intact te houden

Al tijdens het trainingskamp op Gran Canaria bleek in januari dat de spelers van de selectie van GDA de intentie hadden om door te gaan bij de club. In de afgelopen weken bleek daar geen verandering in te zijn gekomen en dus kan de club op Madestein, net als voorgaande jaren, voortbouwen op een selectie vol met echte ‘GDA-jongens’.

Trainer Robin den Dulk (foto): ,,Ik ben ontzettend blij dat de groep intact blijft. Dat rijmt ook met het huidige niveau, de beleving en betrokkenheid van de spelers. 95% van de selectie betreft echte GDA-jongens, wat uniek is in het hedendaagse voetbal. Versterkingen moeten dan ook echt gericht zijn en passen binnen het huidige beleid.

Staf

Ook de GDA-staf is voor aankomend seizoen compleet. Na eerdere contractverlenging van hoofdtrainer Robin den Dulk en assistent 1e/trainer 2e Ron Ridderhof, zijn ook de overige posities ingevuld. Aanvoerder tweede elftal Ron Huisman moet noodgedwongen stoppen met voetballen en zal vanaf aankomend seizoen assistent bij het eerste elftal zijn. Marcel van der Ende, Bas Talboom en Frank van der Burg blijven actief als leiders bij de hoofdmacht. Bon van Gaalen (assistent-scheidsrechter) en Michael Oud Nijhuis (keeperstrainer) blijven ook hun taken vervullen, terwijl Avram den Heijer doorgaat als leider/assistent van het tweede team. GDA is nog wel op zoek naar een verzorger voor de selectie en een assistent-scheidsrechter bij het tweede.

Lees verder