Doelman Milco Vermeer (Graaf Willem II VAC) goed voor zestien clean sheets

De 0-4 zege van lijstaanvoerder Graaf Willem II VAC bij NOC Kralingen afgelopen zaterdag, betekende de zestiende clean sheet dit seizoen voor Milco Vermeer (foto), doelman van de ploeg uit Wassenaar.

Tekst: Peter Petit

Vermeer staat ook aan kop van de lijst van minst gepasseerde keepers in district West II. Tot nu wisten de vijandelijke opponenten in 4D de oud-doelman van onder andere SVC’08 en Forum Sport slechts negenmaal in 22 duels te verschalken. Landelijk gezien moet Vermeer genoegen nemen met een vijfde plek op de lijst van minst gepasseerde sluitposten in het districtsvoetbal bij de amateurs.

In de 4e klasse G district Oost heeft de doelman van sv Losser tot nu toe slechts zesmaal hoeven te ‘vissen’, gevolgd door de keeper van FC Zutphen in de derde klasse E van district Oost die tot afgelopen zaterdag zeven keer werd gepasseerd. Ook de doelwachters van FC Abcoude (derde klasse West I) en Batavia’90 (tweede klasse Oost) staan met acht tegentreffers nog voor de betrouwbare doelverdediger van de ploeg op de Roggewoning, die – als alles meezit – eind mei de kampioensvlag hoopt te hijsen.

Lees verder