DHC stelt nieuwe staf voor en eerste nieuwe spelers

DHC heeft maandagavond een tweejarig contract getekend met de huidige trainer John de Letter. Ook maakte de club van voorzitter John van Zweden de andere stafleden bekend en de eerste nieuwe spelers voor de selectie van volgend seizoen.

Naast John de Letter wordt Burak Uyar de assistent-trainer. Ook hij tekende voor twee jaar en is afkomstig van HVV, waar hij nu de assistent is van André Wetzel. Als keeperstrainer is door DHC aangetrokken René Stam, de ex-doelman van AZ’67, FC Den Haag en FC Utrecht. De afgelopen tien jaar is hij werkzaam geweest als keeperstrainer bij Ajax. Tot de staf behoren ook Peter Looijesteijn en Imro Blinker.

Spelers

DHC gaat ook bouwen aan een nieuwe selectie, die komend seizoen in de tweede klasse van start zal gaan. De eerste zes nieuwe spelers zijn Lorenzo Bos (ex-ADO Den Haag en VUC), Michael van den Ende (ex-Sparta Rotterdam, Neptunus en VUC), Junior Okorocha (ex-FC Omniworld), Sergio Calor (ex-Jong ADO Den Haag en FC Dordrecht), Quinten van Zweden (ex-Kranenburg en VUC) en Danny Bouras (ex-Rethymiakos uit Griekenland).

Bij de foto vlnr: John de Letter, John van Zweden en Burak Uyar

Lees verder