Verburch begroet drie nieuwe spelers voor selectie van komend seizoen

Zaterdag derdeklasser Verburch heeft de selectie voor volgend seizoen weten te versterken met een drietal spelers: Baris Dogrusoz, Danny de Wit en Max Spilker.

Voor aanvaller Baris Dogrusoz (foto boven) betekent het een terugkeer bij Verburch. Hij speelde in het verleden langere tijd in Poeldijk. Dogrusoz is op iedere positie in de aanval inzetbaar en hoopt volgend seizoen met de club mee te doen voor het kampioenschap in de sterke derde klasse en daarnaast aan het eind van het jaar topscorer van de competitie te zijn. De rechtsbenige aanvaller geeft aan dat hij voor Verburch gekozen heeft, omdat de club ambitie heeft en daarnaast heeft hij de goede sfeer binnen de club de laatste jaren gemist.

Danny de Wit


Danny de Wit
is 24 jaar en heeft inmiddels al een aardig CV als het gaat om verenigingen waar hij mocht spelen. Haaglandia, Laakkwartier, DHC, Forum Sport, VELO, Westlandia, RKAVV en Die Haghe gingen de transfer naar Verburch voor. Zijn hoogtepunten uit deze rijke historie zijn toch wel het meermaals behalen van het landskampioenschap in de jeugd van Westlandia. Hij kan in de achterste linie op meerdere posities uit de voeten en hij heeft zich van jongs af aan ook geleerd om met links te kunnen voetballen, terwijl zijn voorkeursbeen rechts is. Plezier in het voetballen is voor Danny de Wit eigenlijk het belangrijkste, iets wat hij de laatste tijd een beetje kwijt was.

Max Spilker

 

Max Spilker komt volgend seizoen ook de selectie van Verburch versterken en komt over van VELO. Daar beleefde hij als hoogtepunten onder meer kampioenschappen in de jeugd en met het tweede van VELO. Als linksbenige rechtsbuiten is zijn ambitie om met Verburch in de tweede klasse te gaan voetballen. Een goede match dus met de vereniging en staf van de Verburch-selectie die deze ambitie zeker delen. Alle drie de spelers op de foto met hoofdtrainer John Zuijderwijk.

 

Lees verder