Thijmen Goppel langer bij SV Wehen Wiesbaden

Thijmen Goppel (foto), voormalig speler van ADO Den Haag, heeft zijn contract bij SV Wehen Wiesbaden (SVWW) met twee jaar verlengd. De 26-jarige Van Goppel tekende in Wiesbaden een nieuw arbeidscontract dat loopt tot en met juni 2025.

Tekst: Peter Petit

,,Thijmen heeft sinds zijn overstap naar SVWW sterke prestaties laten zien en heeft zich met zijn snelheid en creatieve speelstijl ontwikkeld tot een uiterst gevaarlijke speler in de Derde Divisie”, zegt Paul Fernie, sportchef van de rood-zwarten op de clubwebsite. ,,Hij heeft dit seizoen zeer gedisciplineerd gespeeld en heeft zowel fysiek als verdedigend weer een stap voorwaarts gemaakt. Met zijn sterke punten is hij enorm belangrijk voor de manier waarop wij willen voetballen en wij zijn dan ook erg blij met de contractverlenging van Van Goppel”, aldus vervolgt de sportchef uit Wiesbaden.

Artroscopie

De razendsnelle buitenspeler speelde 41 wedstrijden in de periode van 2017 tot en met 2020 voor ADO Den Haag. Na een kortstondig verblijf bij MVV stapte hij in 2021 over van Keuken Kampioen Divisionist Roda JC naar de rood-zwarten van Wiesbaden en was tot nu toe goed voor zeven goals en veertien assists in zijn 55 gespeelde wedstrijden. De geboren Leiderdorper is al weken afwezig bij de SVWW  en heeft vanwege aanhoudende spierproblemen een artroscopie van de knie ondergaan. ,,We hopen dat Thijmen in ieder geval de laatste paar wedstrijden in mei weer inzetbaar is”, aldus Fernien.

Vertrouwen

,,Het is erg leuk om voor SVWW te spelen”, zo laat Van Goppel in een reactie op zijn contractverlenging weten. ,,Ik ben goed gesetteld in Duitsland en voel me erg op mijn gemak bij de club, dus ik ben blij met het verlengen van mijn overeenkomst. Ik wil de verantwoordelijken bij SVWW bedanken voor hun vertrouwen, dat ze in mij hebben gesteld en ik wil graag mijn steentje blijven bijdragen om ervoor te zorgen dat we onze gemeenschappelijke doelen bereiken.”

(Foto: SVWW)

Lees verder