‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Ben Wareman 

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Ben Wareman. Hij voetbalde bij Escher Boys en Scheveningen in de jeugd en bij Cromvliet in de senioren. Was trainer bij SOA en De Adelaars in een tijd dat de trainer ook de verzorger was.

Ben Wareman

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Ben Wareman over zijn loopbaan. Het programma is ook te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf vanavond 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is ook HIER op deze website te zien vanaf dinsdag 18.30 uur.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder