O23-competitie 4G/4I: Mooie zege voor laagvliegers SVC’08 en KMD

In 4G nam SVC’08 het op tegen hekkensluiter Sporting Leiden. Op het Oostersportpark won de thuisploeg met ruim verschil. KMD deed goede zaken tegen GSC ESDO dat derde staat. De Wateringers bleken met 4-1 de betere ploeg.

4e divisie G

SVC’08  O23 – Sporting Leiden O23

SVC’08 kwam scherp uit de startblokken en kwam in de zesde minuut op een 1-0 voorsprong door een schot van vijfendertig meter afstand van Tim Pronk, dat via de onderkant van de lat het doel in ging. Twee minuten later stelde Pronk Thijs van den Berg in staat om de bal in de korte hoek te plaatsten: 2-0. Vlak voor rust schoot Colin Plug de 3-0 binnen uit een vrije trap. Na rust kwam al snel de 3-1 op het bord. Lang gebeurde er weinig in het duel. In de slotfase kon SVC’08 nog twee keer scoren. Thomas van Amson tikte de 4-1 binnen en een minuut later was ook Joshua van den Bosch trefzeker. Door de winst steeg de ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto) naar de zesde positie.

4e divisie I

KMD O23 – GSC ESDO O23

In Wateringen was de thuisploeg te sterk voor GSC ESDO. KMD was met 4-1 duidelijk de betere ploeg. Sean Flogstra nam twee treffers van KMD voor zijn rekening. Ook Robin Kroon en Thijs Groenewegen waren scherp in de afwerking.

WIK O23 – HMSH O23

Het duel tussen WIK en HMSH werd niet gespeeld. De thuisploeg kon niet voldoende spelers op de been krijgen.