Wesley Bierens betekent eerste aanwinst voor Wilhelmus

De trainers Jan Linkerhof (hoofdtrainer) en Piet Gelauf jr (assistent-trainer) voor het nieuwe seizoen bij Wilhelmus zijn erg content met de overstap van Wesley Bierens (foto) van HBS naar Wilhelmus.

De 21-jarige linksbenige centrale verdediger, die al zijn debuut heeft gemaakt in het eerste elftal van HBS, wil zich graag bij Wilhelmus, waar hij eerder in de jeugd speelde, ontwikkelen en de club helpen om de selectie sterker te maken.

Wesley Bierens heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, al een enorme voetbalachtergrond. In het dagelijks leven werkzaam bij ADO Den Haag als projectleider beleving en verantwoordelijk voor maatschappelijke activiteiten en projecten, was hij afgelopen seizoen jeugdtrainer bij Westlandia en heeft hij voor het nieuwe seizoen een overeenkomst met Quick om het elftal onder 15/1 te gaan trainen.

Prioriteit

Momenteel is hij met Jong HBS nog in een kampioensstrijd verwikkeld met Quick in de Tweede Divisie (en doet de ploeg nog mee in de strijd om de O23- Cup van Haaglanden Voetbal) en daar ligt voorlopig nog zijn prioriteit, voordat hij aan de klus bij Wilhelmus begint.

Wesley Bierens is, ondanks zijn nog jonge leeftijd, reeds in het bezit van het UEFA C-diploma en zal binnenkort zijn UEFA B gaan afronden. Een origineel voetbaldier, die hard aan de weg timmert in het voetbalwereldje.

 

Lees verder