FeVoWest houdt maandag 15 mei ALV bij vv Maasdijk

Op 4 februari 1952 werd de Federatie van Voetbalverenigingen in de regio Westland gevormd en gaat sinds dat moment door het leven onder de korte aanduiding FeVoWest. Het is een samenwerkingsverband van voetbalverenigingen uit het Westland, Midden-Delfland en naaste omgeving.

Lid zijn elf voetbalverenigingen uit de gemeente Westland, drie verenigingen uit de gemeente Midden-Delfland, een vereniging uit Loosduinen, nu vallend onder de gemeente Den Haag en een vereniging uit Hoek van Holland, gemeente Rotterdam.

FeVoWest bundelt dus zestien bij de KNVB aangesloten verenigingen. Deze verenigingen tellen ruwweg 10.000 actieve senioren voetballers en bovendien 5.000 jeugdleden. Daarbij moeten nog de duizenden vrijwilligers en supporters van de verenigingen gerekend worden.

Agenda

De 71e ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op maandag 15 mei aanstaande in het clubgebouw van vv Maasdijk en begint om 20.00 uur. Op de agenda voor de pauze onder meer de financiën, het Westlands Elftal, de bestuursverkiezing. Secretaris Dick Hartman (foto) is periodiek aftredend, maar stelt zich herkiesbaar voor een nieuwe periode. Het bestuur bestaat verder uit Nico van der Knaap (voorzitter) en Piet Roels (penningmeester).

Na de pauze zal Pieter van Veen een presentatie verzorgen van de BAV, de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen.

 

Lees verder
Net binnen