Warming-up zaterdag 4A/4C: PGS/VOGEL kan titel binnenhalen bij winst op BMT

BSC’68 heeft in 4A een op papier eenvoudig duel tegen Warmunda voor de boeg. In 4C zullen alle ogen gericht zijn op de wedstrijd tussen BMT en PGS/VOGEL. Bij een overwinning voor de bezoekers is het kampioenschap een feit.

Tekst: Roland van der Linden

BMT – PGS/VOGEL

Op Sportpark Escamp gaat BMT de strijd aan met PGS/VOGEL. Voor BMT is winst noodzakelijk om het laatste beetje op de eerste plaats in leven te houden. Bij een nederlaag van de thuisploeg kan de formatie van trainer Vita Lorente (foto) feest gaan vieren en is de gewenste promotie naar de derde klasse gerealiseerd door PGS/VOGEL.

GDA – Vredenburch

GDA, dat al in bezit is van een periodetitel, staat op een derde plaats. Vredenburch, dat ook graag de nacompetitie wil bereiken, komt op bezoek op Madestein. De mannen van trainer Remco Torken hebben vier punten achterstand op de thuisploeg, maar hebben ook een duel minder gespeeld. Ook DUNO is nog in de race voor het competitietoetje. Voor DUNO staat een uitduel bij Quick Steps op het programma.

VCS moet een plaats klimmen om veilig te zijn. Die positie heeft tegenstander sv Loosduinen al bereikt. Ook RAS staat in de gevarenzone. Het uitduel bij Quintus moet dus gewonnen worden. ODB staat net boven VCS en moet flink aan de bak om niet aan de verkeerde kant van de streep te belanden. ODB krijgt bezoek van sv Erasmus, dat dichtbij handhaving is. De reeds gedegradeerde ploegen HPSV en Semper Altius spelen tegen elkaar in een duel om des keizersbaard. De Rijswijkers wachten nog steeds op de eerste overwinning.

 

 

 

Lees verder