Warming-up zondag 3D: Cruciale duels voor Voorschoten’97 en SVH

In de strijd tegen degradatie wordt het weer een spannend weekend voor Voorschoten’97 en SVH met belangrijke duels tegen concurrenten. Voor het reeds gedegradeerde Taurus staat er weinig meer op het spel.

Tekst: Roland van der Linden

In Amersfoort neemt Taurus het op tegen APWC. De Delftse studenten kunnen degradatie niet meer ontlopen, maar kunnen Voorschoten’97 nog een helpende hand toesteken door de punten mee naar huis te nemen.

Op Sportpark Adegeest speelt Voorschoten’97 de kraker tegen PVC. De club uit Utrecht staat op de veilige achtste positie. Het verschil tussen de beide ploegen op de ranglijst is twee punten. Mocht de formatie van trainer Denis Luhulima (foto) het duel winnen, dan wisselt het van plek met de tegenstander.

SVH klom door de verrassende zege op Amsvorde naar de elfde plaats en staat nu net boven de degradatiestreep. SVH zal alles op alles zetten om ook in het uitduel met AFC Quick 1890 voor een stunt te zorgen en de voorsprong op HWD te vergroten. De Rotterdammers nemen het op tegen kampioen FC Abcoude.

Lees verder