Ook HVC’10 begroet nieuwe spelers voor selectie komend seizoen

Het was bij HVC’10 tot nu toe erg stil op de transfermarkt. Maar nu kan de Technische Commissie van de Hoekse club melden dat de club toch twee spelers voor het nieuwe seizoen heeft aangetrokken.

Tekst: Cees van der Pol

De TC van HVC’10 is blij te kunnen mededelen dat Peter de Kleer komend seizoen de selectie komt versterken. Peter is dertig jaar en een echte spits, die balvast is, oog voor de medespeler en een neusje voor de goal heeft. Hij is een zeer gedreven voetballer en aanjager. De Kleer is daarnaast een heel ervaren speler, aangezien hij meer dan tweehonderd wedstrijden in het eerste elftal van Die Haghe heeft gespeeld.

In de zoektocht van HVC’10 naar meer stootkracht voorin bij het eerste elftal betekent Peter de Kleer een meer dan welkome versterking.

Keeper Kenny Lipman

Ook Kenny Lipman (foto) komt volgend jaar de Hoekse selectie versterken. Kenny Lipman (24) heeft als keeper op hoog niveau gespeeld. Hij is een zeer talentvolle keeper die onder meer bij Sparta O17, Sparta O19, Jong Sparta, Excelsior Maassluis en Scheveningen heeft gepeeld. Bij de laatste club was Lipman tweede keeper en heeft daar al enkele wedstrijden in de hoofdmacht gespeeld. Aangezien Kenny Lipman heel graag weer wekelijks wil spelen, heeft hij de keuze gemaakt om bij HVC’10 voor zijn kansen te gaan. De TC denkt dat hij een welkome versterking is voor de Hoekse club, die momenteel strijdt voor lijfsbehoud in de tweede klas.

Tom van der Spek

Ook Tom van der Spek keert terug naar Hoek van Holland. De doelman, die vorig seizoen naar Verburch vertrok om daar voor zijn kansen te gaan, leverde enkele weken geleden zijn spullen bij de Poeldijkse club in en heeft zich weer aangemeld bij de Hoekse club.

Lees verder