Frans Stouten (FC Boshuizen): ,,Dat Marengo deur wordt gewezen is onzin”

In de voorbeschouwing op de wedstrijd TAC’90-FC Boshuizen in de zondag eerste klasse B, maakte TAC’90-trainer Arie van der Padt een opmerking, die niet echt goed gevallen is bij tegenstander FC Boshuizen.

Tekst: Ton Beije

Van der Padt liet weten een wedstrijd te verwachten met mooie combinaties van beide kanten en een tegenstander die vecht voor de laatste kans. Daarna zei hij: ,,Of het feit dat er nieuwe spelers gaan komen nog van invloed is op de inzet van huidige selectie is ook nog een vraag. Er gaan onder andere geruchten dat een goede speler als Marengo na dit seizoen de deur gewezen wordt. Dit soort sentimenten kunnen een rol gaan spelen in het slot van de competitie.”

Onzin

Vooral de passage over Levi Marengo wordt door FC Boshuizen volledig ontkracht. Frans Stouten (foto) namens de Leidse club: ,,Dat Levi Marengo bij ons de deur wordt gewezen is totale onzin. Wij zijn zeer blij met hem bij FC Boshuizen we zijn in gesprek met hem en praten ook met andere spelers van onze huidige selectie. Verschillende spelers van TAC’90 hebben zich bij ons aangeboden, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. We zijn aan het bouwen van een team, dat zaterdag-eerste-klasse-waardig is voor aankomend seizoen.” Om er nog aan toe te voegen: ,,Ik kijk uit naar de mooie wedstrijd van zondag bij TAC’90, we hebben ook al broodjes besteld”, aldus Frans Stouten.

(Foto: YouTube)

Lees verder