HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Keuken Kampioen Divisie

ADO Den Haag – Helmond Sport

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Valken’68-DHC, VUC-HVV, Die Haghe-Wippolder, VELO-sv Nootdorp, Forum Sport-sv Honselersdijk, DSO-sv Den Hoorn, Vitesse Delft-Berkel, Wilhelmus-FC Skillz, VFC-Full Speed, CWO-RKDEO, HVC’10-HMSH, SVC’08-CION, sc Monster-sv Houtwijk, Lyra-Verburch, DHL-VVOR, CVC Reeuwijk-SEP, Zwarte Pijl-Oliveo, BMT-PGS/Vogel, Quick Steps-DUNO en Quick-ONA.

ZONDAG

Zondagcompetitie

TAC’90-FC Boshuizen,

Eredivisie Vrouwen

Telstar-ADO Den Haag

Zaalvoetbalcompetitie

Zvv Den Haag-zvv Eindhoven

Geen voetbal in de Tweede, Derde en Vierde Divisies en toch dit weekend maar liefst 24 wedstrijden (!). Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. De tussenstanden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur in zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder