Scheidsrechter Louis Wagner onwel tijdens duel Vitesse Delft-Berkel

De wedstrijd in de zaterdag tweede klasse E tussen Vitesse Delft en Berkel is na negen minuten gestaakt bij een 0-0 stand. De bekende Haagse scheidsrechter Louis Wagner werd tijdens het duel onwel.

Tekst: Ton Beije     |    Foto’s: Moshe Amsalem

Louis Wagner was door de KNVB aangesteld voor het duel en kwam op deze zonnige zaterdagmiddag zoals gebruikelijk met spelers en zijn assistenten het veld op. Na de gebruikelijke toss kon de wedstrijden beginnen.

Maar na negen minuten ging het fout en werd arbiter Wagner onwel. Hulpverleners van beide clubs waren snel ter plaatse om direct hulp te bieden. Ook politie en ambulance kwamen snel ter plaatse.

Daarna is Louis Wagner met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Spelers waren hevig aangeslagen door het gebeuren. Haaglanden Voetbal was snel op de hoogte van de reden van het staken van het duel, maar omdat de politie eerst familie in kennis wilde stellen, heeft de redactie – logisch – gewacht met publicatie.

Up-date: Vanuit het ziekenhuis heeft Louis Wagner inmiddels laten weten, dat het naar omstandigheden weer wat beter met hem gaat.

Lees verder