O23 4G/4I: GSC ESDO onderuit tegen HBSS, winst voor Wanica Star

In 4G bleef Forum Sport 3 aan de geode kant van de score tegen ASC. Wanica Star was HMSH de baas. De ploeg van trainer van Thansdi Ntinaudis verloor het duel met 1-2. GSC ESDO moest nog vijf minuten spelen tegen HBSS en verspeelde in die tijd een punt.

4e divisie G

ASC – Forum Sport 3

Het derde team van Forum Sport moest in Oegstgeest aantreden tegen ASC. De Voorburgers waren met 2-3 net de betere ploeg. Forum Sport 3 staat door de zege nog steeds op een keurige vierde plaats.

4e divisie I

HMSH O23 – Wanica Star O23

Op vrijdagavond nam HMSH het op tegen Wanica Star. De thuisspelende hekkensluiter kon niet voor een verrassing zorgen. In de eerste helft was Wanica Star de bovenliggende partij en nam dan ook een 0-1 voorsprong door een treffer van Riaz Zahoer. Vlak voor rust kwam HMSH op gelijke hoogte dankzij een treffer van Rafa Carmargo. In de zeventigste minuut profiteerde Wanica Star van een blunder van de keeper van HMSH. Mo Ben Koubia nam het doelpunt voor zijn rekening. In de 1-2 stand kwam geen verandering meer in de slotfase.

HBSS O23 – GSC ESDO O23

In Schiedam moesten nog vijf minuten worden uitgespeeld van het eerder gestaakte duel. HBSS en GSC ESDO verschenen aan de aftrap met een 1-1 stand op het scorebord. HBSS kon in het resterende deel van de strijd toch nog een keer scoren en trok de winst naar zich toe: 2-1.