RKDEO continueert met technische staf en houdt selectie bij elkaar

In de afgelopen periode hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden tussen de TC van RKDEO en de huidige technische staf. Met hoofdtrainer Wesley Epskamp (foto), die een nog doorlopende overeenkomst naar het nieuwe seizoen had, werd tussentijds geëvalueerd.

Dat was destijds ook al contractueel overeengekomen. De uitkomst van dat gesprek was uitermate positief en dus zal Epskamp ook in het nieuwe seizoen als hoofdtrainer bij RKDEO aan het werk zijn. Maar er is meer positief nieuws op dat gebied. Want met assistent-trainer Richard Lodder, keeperstrainer Marijn Mokveld en O23-1 trainer Devin Krul werd overeenstemming bereikt om een seizoen verder te gaan. Zo blijft de technische staf, waarvan Epskamp, Lodder en Mokveld al een aantal seizoenen prima samenwerken, intact en kan de jonge talentvolle trainer Krul verder met het dit seizoen opgestarte O23-1 team, dat al wist te promoveren naar de 3e divisie.

Super Saterday-evenementen

Ook met de huidige selectiegroep zijn gesprekken gevoerd. Door alle selectieteams is prima gepresteerd in dit eerste seizoen in het zaterdagvoetbal en de sfeer is uitstekend. Dat blijkt niet alleen op het veld, maar ook bij de diverse Super Saturday-evenementen, die dit seizoen door de selectie zelf zijn georganiseerd.

Intact

De technische staf en TC zijn dan ook zeer verheugd dat de gehele selectie voor het nieuwe seizoen intact blijft. Zo kan er verder gewerkt worden om de goede prestaties van dit seizoen een vervolg te geven. Op welk niveau dit voor RKDEO 1 zal zijn, moet in de komende spannende anderhalve maand gaan blijken.

Lees verder