ADO Den Haag Vrouwen verlengt contract met keeperstrainer Te Pas

Pasquinel te Pas (foto) heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd. De 42-jarige keeperstrainer is sinds 2018 actief bij ADO Den Haag Vrouwen en in die periode hebben de keepsters een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Foto’s: Eric de Wit

Te Pas op de site van de ADO-vrouwen: ,,In de afgelopen vijf jaar heb ik meerdere mooie momenten mogen meemaken, met als hoogtepunt het behalen van de bekerfinale in 2021 en het debuut van keepster Barbara Lorsheyd in Oranje.”

,,Het is dan ook mijn persoonlijke doel om samen met de keepsters, Lorsheyd en Grimmius, een nog hoger niveau te halen. Daarnaast zal ik de keepsters van de Beloften onder mijn hoede houden. Ik vind het een mooie uitdaging om deze talenten te helpen bij het ontwikkelen van hun keeperscarrière”, gaat hij verder.

Te Pas werkte vier jaar samen met hoofdtrainer Sjaak Polak en kijkt uit naar de samenwerking de komende twee jaar met Alex Scholte en Stephan Vos. Te Pas: ,,Scholte, in zijn functie als technisch manager, heeft mij vijf jaar geleden aangenomen, om aankomend seizoen dan eindelijk samen op het veld te staan maakt het plaatje compleet. Met Vos werk ik sinds vorig seizoen fijn en nauw samen. Ik hoop met beiden mooie, nieuwe hoogtepunten te kunnen beleven.’’

Handdruk met voorzitter Kees Punt
Lees verder
Net binnen