‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met drie oud-ADO-spelers 

 Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering een gesprek met niet één speler, maar liefst drie spelers, die in het verleden het shirt van ADO Den Haag hebben gedragen: Dirk Heesen (foto), Rob Ouwehand en Peter Houtman.

Presentator Ton Beije gaat – in de Ronnie de Roode ADO Lengend Lounge in het Bingoal Stadion, in gesprek met het drietal, die te gast waren bij John van Zweden. Het programma is ook te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf vanavond 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is ook vanaf 18.30 uur HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder