sv Nootdorp-talent Jens Raven kiest voor FC Dordrecht

Het zeventienjarige talent Jens Raven (foto) zal aan het eind van dit seizoen de overstap maken van sv Nootdorp naar FC Dordrecht O21.

Jens Raven heeft bij sv Nootdorp een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen twee jaar, waarbij hij gedurende dit seizoen als jeugdspeler is doorgeschoven naar de hoofdmacht van de Nootdorpers.

In korte tijd heeft Raven, een fysiek sterke creatieve speler met scorend vermogen, zich goed aangepast aan het seniorenvoetbal en zijn plek in het eerste team bemachtigd. Dat is niet onopgemerkt gebleven. In de afgelopen periode hebben diverse clubs belangstelling getoond in Jens Raven, waaronder ook BVO FC Dordrecht.

Na een aantal positieve stagetrainingen te hebben afgewerkt bij FC Dordrecht O21 en na een uitgebreid gesprek met Rick Hoogendorp (trainer FC Dordrecht O21), Rob de Boer (HJO) en Ryan Klipsteen (studiecoördinator) heeft Jens Raven de keuze gemaakt om de overstap naar FC Dordrecht O21 te maken om zich zo verder te ontwikkelen als voetballer.

sv Nootdorp vindt het jammer dat hij vertrekt, maar is aan de andere kant ook trots dat weer een talentvolle jeugdspeler de overstap kan maken naar een betaald voetbalorganisatie.

Lees verder