sv Houtwijk werkt aan selectie voor komend seizoen

Na het aanblijven van Richard Douw (foto) en de volledige technische staf, wil sv Houtwijk nu ook de plannen voor het nieuwe seizoen ontvouwen.  

Na het vertrek komend seizoen van Larry Haaksma als keeperstrainer naar competitiegenoot Verburch, is er door sv Houtwijk snel geschakeld. De huidige eerste keeper Donny Jansen schuift door naar de functie van keeperstrainer en zal drie dagen in de week de eerste keeper en andere selectiekeepers gaan begeleiden. Jansen heeft reeds ervaring als keeperstrainer en staat tevens stand-by indien er ergens een keeper nodig is.

Doorbraak

De doorbraak van de 18-jarige Ruthson Everits heeft veel clubs bovengemiddeld geïnteresseerd om te trachten hem binnen te halen. Na een goed gesprek met de trainers van sv Houtwijk heeft Everits aangegeven te kiezen voor het plan van de club en hiervan deel te willen blijven uitmaken.

Terugkeer

Na een vaderschap en een seizoen afwezigheid keert ook Jeffrey Bosman terug bij sv Houtwijk. Hij was tijdens het kampioenseizoen van de club van grote waarde en wilde graag terugkeren. Vanuit de jeugd is vorig seizoen Jordy Bongers doorgeschoven en ook hij zal de club trouw blijven.

Positief

Richard Douw: ,,De positieve ontwikkelingen volgen elkaar op. Ik ben blij met de geluiden die ik om mij heen hoor van de trainers en technisch manager Nouredinne El Menhali. Deze week volgt meer nieuws over blijvers en komers. Tevens hopen wij dat de nog herstellende John Hermans ook nog een rol van betekenis kan gaan spelen, mocht hij hier weer aan toe zijn.”

Lees verder