Vrouwen 3D: Maasdijk in uitduel langs Concordia

Op Sportpark Brasserskade deed Maasdijk goede zaken in het duel met Concordia. In de wedstrijd tussen de laagvliegers was Maasdijk de bovenliggende partij en klom door de overwinning twee plaatsen op de ranglijst.

In de eerste helft had Maasdijk een licht overwicht, maar kon de ploeg van trainer Robert Verkerk niet tot veel kansen komen. Ook de thuisploeg was niet in staat om het net te vinden. Beide teams gingen dan ook aan de thee met een 0-0 ruststand op het bord.

Druk

In de tweede helft voerde Maasdijk de druk op en kwam door Sanne Beishuizen op een 0-1 voorsprong. De thuisspelende equipe van trainer Diane Pereira (foto) moest meer risico nemen, maar gaf daardoor meer ruimte weg. In de slotminuut scoorde Maasdijk de beslissende 0-2 via Ruby van der Ende.