Figo Eigenraam en Finn Hooreman verruilen TOGB O23 voor selectie hoofdmacht

De jeugdopleiding van TOGB ziet vanuit de O23 Finn Hooreman en Figo Eigenraam komend seizoen de overstap maken naar de TOGB-selectie. Beide spelers mogen komend seizoen trainer Jonathan Jonk overtuigen van hun kunnen en zijn de vierde en vijfde versterking voor het seizoen 2023-2024.

De 18-jarige Figo Eijgenraam (foto boven) is het vierde nieuwe gezicht in de TOGB-selectie. De rechtsbenige verdediger speelt al sinds de mini F bij TOGB en heeft de gehele TOGB-jeugdopleiding doorlopen. De student Sport en Marketing speelt het liefst centraal achterin, maar kan daarnaast ook op meerdere andere posities goed uit de voeten. De broer van Excelsior Rotterdam speler Joshua Eijgenraam heeft al minuten in de benen als speler van TOGB-1.

Finn Hooreman

Naast Figo Eijgenraam maakt ook Finn Hooreman (foto hierboven) de gang van TOGB O23 naar de selectie van TOGB 1. Het is de vijfde versterking voor de nieuwe trainer van TOGB Jonathan Jonk. De op meerdere posities inzetbare aanvaller begon met voetballen bij BVCB. Vanaf de JO17 speelt hij met veel plezier bij TOGB, waar hij zich de afgelopen seizoenen ontwikkelde tot de aanvaller die hij nu is. Ook hij mocht al proeven aan het spelen in TOGB 1 en zal komend actief zijn namens TOGB in de Derde Divisie.

 

Lees verder