Du Chatenier stopt na meer dan tien jaar als hoofdsponsor van VUC

Du Chatenier Vastgoed en verhuur stopt als hoofdsponsor bij VUC. Het contract over het zestig meter lange reclamebord en het shirtsponsorschap worden per 1 juli aanstaande beëindigd.

Du Chatenier heeft in november 2020 al zijn financiële verplichtingen al voldaan tot en met 2025 met betrekking tot zijn andere sponsorcontracten. Naam rond de dug-outs en nog een kleine 45 meter reclamebord blijven tot medio 2024 staan op het Kleine Loo.

Nieuw beleid

Dit besluit is door hoofdsponsor Jan du Chatenier (foto) genomen, omdat het bestuur van VUC koos voor een nieuw beleid van de structuur in de club en de communicatie van de overstap van zondag naar zaterdag vorig jaar niet duidelijk is gecommuniceerd. Tevens speelt een rol het destijds opstappen van de technische staf, spelers en vrienden.

Jan du Chatenier heeft altijd genoten van de club, elke zondag was hij present jaar in jaar uit, om op zondag, voorheen de wedstrijddag, bij z’n ‘cluppie en vrienden’ te zijn (bakkie koffie, even de staf gedag zeggen, hapje eten en natuurlijk het trainingskamp in Marbella, waar de nodige ijsjes genuttigd werden en kaartspelletjes werden gespeeld).

Mooie tijd

Bij meerdere etentjes met staf en uitjes was Du Chatenier altijd van de partij. Hij betreurt de beëindiging: ,,Het was een mooie samenwerking en alles was top geregeld, van kleding tot het veld , van ingang tot en met kantine. Het was een mooie tijd, die nooit meer terugkomt.”

Lees verder