O21 3A/4B: Zure nederlaag Westlandia, Excelsior Maassluis laat winst ook glippen

In de 3e divisie kon Excelsior Maassluis de punten niet volledig in eigen huis houden in het duel met FC Den Bosch. Westlandia leek in 4B een knappe zege te boeken op MVV maar zag in de slotminuten de ploeg uit Maastricht er alsnog met de winst vandoor gaan.

3e divisie A

Excelsior Maassluis O21 – FC Den Bosch O21

In de strijd om van de onderste plaats weg te blijven had Excelsior Maassluis een zege nodig op FC Den Bosch. Op Sportpark Dijkpolder ging Excelsior Maassluis met een 1-0 voorsprong de rust in door een treffer van Bas Adriaanse. In de tweede helft kwamen de bezoekers toch nog, langszij waardoor het duel in 1-1 eindigde.

4e divisie B

Westlandia O21 – MVV Maastricht O21

Voor de mannen van trainer Corné van Doorn (foto) eindigde het duel in een grote teleurstelling. De Naaldwijkers namen tegen de sterke tegenstander uit Maastricht de leiding. Given Baven zorgde voor de 1-0 voorsprong die tot aan de rust op het bord bleef staan. Na de thee kwam er lang geen verandering in de stand. In de 88e minuut kreeg MVV een onterechte strafschop en kwam de 1-1 op het bord. Westlandia dacht daarna recht op een strafschop te hebben, maar kreeg die niet. Even later bepaalde MVV de eindstand op 1-2.