O23 4G/4I: SVC’08 hard onderuit bij koploper

In 4G moest SVC’08 op bezoek bij Rijnsburgse Boys en keerde huiswaarts met een zware nederlaag op zak. Het derde team van Forum Sport moest haar meerdere erkennen in Foreholte. WIK bond in 4I GSC ESDO knap aan de zegekar.

Tekst: Roland van der Linden         |       Foto’s: Alex Pronk

4e divisie G

Rijnsburgse Boys O23 – SVC’08 O23

SVC’08 beleefde weinig plezier aan haar uitduel bij Rijnsburgse Boys. De terechte kampioen in 4G was duidelijk een maatje te groot voor de bezoekers. Tot aan de rust kon SVC’08, dat weinig in te brengen had, de schade nog beperkt houden tot 2-0. Na de doelwisseling was het eenrichtingsverkeer. SVC’08 kon het niet meer belopen en ging met 80 ten onder.

Forum Sport O23-3 – Foreholte  O23

In Voorburg kwam de thuisploeg al na twaalf minuten spelen op achterstand, maar meteen vanaf de aftrap zorgde Sander Schuurman voor de gelijkmaker 1-1. Vlak voor rust kwam Foreholte opnieuw op voorsprong: 1-2.

In de tweede helft waren de bezoekers duidelijk de bovenliggende partij en konden dit ook in doelpunten uitdrukken. Met drie treffers kreeg Forum Sport 3 een 1-5 nederlaag te slikken.

4e divisie I

WIK O23 – GSC ESDO O23

WIK deed goede zaken in het thuisduel met GSC ESDO. De ploeg van trainer Diego Postema bleef met 3-1 aan de goede kant van de score. Darren Lalihatu (2x) en Aimen Mohamed schoten WIK naar de overwinning en de vijfde plaats.