Deze week fraaie duels in Haaglanden Voetbal Toernooi

Deze week weer aantrekkelijke duels in het Haaglanden Voetbal Toernooi. In de kwartfinale om de Sir Winston Cup treffen de zondagformatie van Westlandia en zaterdageersteklasser Voorschoten’97 elkaar dinsdagavond in Naaldwijk.

Sir Winston Cup

Op sportpark De Hoge Bomen klinkt om 20.15 uur het eerste fluitsignaal. Beide teams strijden om een plek in de halve eindstrijd waarin dan e winnaar als gastheer mag optreden van Derde Divisionist Quick.

Voor dinsdagavond stond om de Sir Winston Cup ook gepland de ontmoeting in de halve finale tussen Scheveningen en HBS. In overleg met de beide clubs is besloten die wedstrijd op een later tijdstip te spelen (er is immers voldoende tijd voor de finaledag op zaterdag 17 juni) aangezien beide clubs komend weekend voor een belangrijke competitiewedstrijd met belangen staan.

Halve Maan Cup

In de strijd om de Halve Maan Cup dinsdagavond wel twee duels in de halve finale. Te Werve is in Rijswijk gastheer van het Wateringse KMD. Er wordt om 20.00 uur afgetrapt. Op sportpark Houtrust ontvangt Duindorp SV het Loosduinse GDA. Hier wordt een uur eerder (19.00 uur) gestart. Welke clubs gaan elkaar treffen in de grote finale op zaterdag 17 juni op het complex van Wilhelmus.

Dinsdag later op de avond van alle hierboven genoemde duels verslagen en foto’s op deze website.

Lees verder