DEZE WEEK: HAAGLANDEN VOETBAL TV

Deze week drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 9 mei 

‘Oude Glorie aan tafel’ met Piet Gelauf  

In deze aflevering schuift aan Piet Gelauf. Hij voetbalde bij de ADO-jeugd, ’s-Gravenzandse vv, Oranje Blauw, VVP, Zwart Blauw, DORR en ADO (zaterdag). Bij die club begon hij ook zijn trainersloopbaan, die hem ook voerde langs SVH, ODB en Vredenburch, waar hij ook zijn keepers- en voetbalschool De Nieuwe Burcht startte.

Piet Gelauf

Woensdag 10 mei

‘Haaglanden Voetbal Weekend’ met Arie Verbaan, Martin Abbenhuis en Ekrem Kahya

Deze week aandacht voor de voetbalvereniging Duindorp SV, dat nog in de race is voor de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse. Interviews met voorzitter Arie Verbaan en trainer Martin Abbenhuis. Ook aandacht voor de derby tussen RKAVV en HBS met een gesprek met HBS-trainer Ekrem Kahya. Onze analist deze aflevering is René Pas.

Donderdag 11 mei

‘Studio ADO’

In deze aflevering kijken we terug op de ontwikkelingen bij ADO Den Haag en op het duel tegen Jong Ajax en vooruit op de ontmoeting tegen FC Dordrecht. Haaglanden Voetbal is donderdag aanwezig bij de persconferentie met Dick Advocaat. Ook een gesprek met één van de spelers.

Het TV-kanaal van Den Haag FM is te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

De programma’s zijn dezelfde avonden ook HIER op deze website te zien vanaf 18.30 uur

 

Lees verder