Chris Woerts: ‘Le-Roy Echteld wordt nieuwe trainer ADO Den Haag’

Op de avond dat ADO Den Haag met 4-2 een kansloze nederlaag leed bij Jong Ajax op de Toekomst, maakte Chris Woerts in het TV-programma Vandaag Inside bekend wie de nieuwe trainer van ADO Den Haag wordt, althans volgens Woerts.

Woerts noemde de naam van Le-Roy Echteld (foto)  als nieuwe trainer en Mark Ruijl, de huidige hoofdscout van Feyenoord, als de nieuwe technische directeur. Op de vraag wie dan verantwoordelijk is voor deze aanstellingen, moest Woerts het antwoord schuldig blijven en veronderstelde dat dit het werk van eigenaar Bolt zal moeten zijn. Echteld is momenteel trainer van Tweede Divisionist De Treffers.

De huidige algemeen directeur Edwin Reijntjes liet onlangs weten, dat er na afloop van het seizoen meer bekend zou worden over de namen van de nieuwe directeur, technische directeur en hoofdtrainer.

Teleurstelling

Voor Dick Advocaat is dit seizoen op een teleurstelling uitgelopen. Hij was er stellig van overtuigd dat bij zijn aantreden het nog mogelijk was om de nacompetitie te halen. ,,ADO heeft in cruciale wedstrijden verzuimd toe te slaan”, heeft Advocaat meermaals laten weten. Dat het seizoen als een nachtkaars moet eindigen, moet voor de Haagse trainer als uiterste teleurstellend worden ervaren. ADO Den Haag wacht nog twee duels: vrijdagavond de laatste thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht en een week later het slotakkoord uit tegen Jong AZ.

Lees verder