Gianni Kamperveen volgend seizoen keeperstrainer bij Quick Boys

Met ingang van het seizoen 2023-2024 wordt Gianni Kamperveen (foto) in de hoedanigheid als keeperstrainer toegevoegd aan de technische staf van de hoofdmacht van Quick Boys.

De Delftenaar treedt daarmee in de voetsporen van Glenn Berkelaar, die gezien zijn drukke werkzaamheden in de jeugdopleiding van Ajax en de recente gezinsuitbreiding heeft aangegeven een stapje terug te gaan doen op Nieuw Zuid.

Gianni Kamperveen tekent een contract voor twee seizoenen bij de blauw-witten. De 36-jarige Kamperveen keepte in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, de club waar hij ook zijn eerste ervaringen opdeed in het trainersvak. Later speelde hij voor TONEGIDO en was Kamperveen namens HBS actief in de Topklasse bij de zondagamateurs. Sinds enkele jaren houdt hij zich op fulltime basis bezig met het onderwijzen van talentvolle keepers.

Winnaar

Gert Pluimgraaff op de clubsite over het aantrekken van Kamperveen: ,,Wij zijn blij dat we na het aangekondigde vertrek van Glen Berkelaar wederom een keeperstrainer hebben weten te strikken die zijn sporen heeft verdiend in het vak. Gianni is een echte winnaar en staat al langer bij ons op de radar. De Technische Commissie is van mening dat hij ook als persoon uitstekend zal passen binnen de trainersstaf.”

Contact

De samenwerking tussen Quick Boys en Kamperveen hing al langer in de lucht. ,,Er was vorig jaar al contact tussen de club en mij. Uiteindelijk koos men toen voor Glen Berkelaar. Maar ik stond dus al op een lijstje en uiteindelijk werd ik op voorspraak van Thomas Duivenvoorden, met wie ik eerder samenwerkte in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en bij sv Den Hoorn, opnieuw benaderd.”

(Foto: Quick Boys)

Lees verder
Net binnen