Sandro en Sergio Veugelers maken transfer naar Wilhelmus

Sandro Veugelers (24) en zijn broer Sergio Veugelers (26) hebben deze week aan de staf van Wilhelmus laten weten dat zij volgend seizoen in de geel en zwarte kleuren gaan spelen.

Sandro Veugelers speelde de afgelopen zeven jaar in het eerste elftal van Laakkwartier als een zeer betrouwbare en talentvolle doelman. Eerder had hij zijn sporen verdiend bij ODB en Forum Sport. Sergio Veugelers acteerde eveneens de laatste zeven jaar in het eerste elftal van de Haagse vereniging Laakkwartier, meestal als verdediger met een enorm goede pass in de benen en heeft een verleden bij ODB, ADO Den Haag (jeugd) en DHC.

Hereniging

Zij worden bij Wilhelmus herenigd met hun oude trainers Jan Linkerhof en Piet Gelauf jr, met hen hebben zij eerder ook al bij Laakkwartier samengewerkt. En nog een prettige bijkomstigheid voor de kersverse trainers Jan Linkerhof en Piet Gelauf is, dat de selectiespelers van Wilhelmus aangegeven hebben, dat zij de club trouw zullen blijven. Dus ook volgend seizoen kunnen de trainers gebruik maken van spelers zoals onder anderen Cedric Aké, Matthijs Wartna, Nick Hendrikse, Noah Saridjojo, Brandon Poncin, Mika Lommers, Iphraim Chtatou, Tim Vreeswijk, Cas van Delft, Lars Goinga, Robbie Boere en Yuri Bruno.

Lees verder