ADO Den Haag-speelster Kirsten van de Westeringh stapt over naar Feyenoord

Het was al bekend, dat Kirsten van de Westeringh (foto) na dit seizoen de ADO Den Haag Vrouwen gaat verlaten. De 21-jarige jeugdinternational vervolgt haar voetbalcarrière bij Feyenoord op Varkenoord.

De middenvelder kwam twee seizoenen geleden over van sc Heerenveen. In totaal kwam ze tot 27 wedstrijden, vier doelpunten en vijf assists. Een jaar geleden werd Van de Westeringh getroffen door een zware knieblessure. Momenteel traint ze weer volledig op het veld mee, maar zal dus niet meer in actie komen voor ADO Den Haag Vrouwen.

Familiegevoel

Van de Westeringh over haar ADO-periode: ,,Ik ben twee jaar onderdeel geweest van deze club, waarbij ik in mijn eerste seizoen een geweldige tijd heb beleefd. Vanaf de eerste dag voelde ik me meteen thuis door het familiegevoel wat er heerst bij ADO Den Haag Vrouwen. De strijd, passie en beleving zijn de woorden die dan ook blijven hangen in mijn geheugen. Helaas was mijn tweede seizoen niet zoals gehoopt. Een jaar geleden, op 6 mei, scheurde ik mijn kruisband en stond er een lange revalidatie te wachten. Een periode met hoogte- en dieptepunten.”

,,Maar”, zo sluit Van de Westeringh af op de clubsite: ,,Ik zal mijn mooie herinneringen bij deze club zeker niet vergeten. Bedankt ADO! En in het speciaal: mijn teamgenoten en stafleden.”

Lees verder