DSO verwelkom met Koen Jongejan vierde aanwinst voor komend seizoen

Koen Jongejan keert terug bij DSO. Hiermee is hij de vierde aanwinst (waarvan er drie terugkeren bij DSO) voor de selectie van de nieuwe trainer Dennis Olman.

Koen Jongejan (17) is momenteel de spits van De Graafschap O18 en kiest bewust voor een terugkeer bij DSO. Hij werd in 2020 door PSV gescout bij DSO. Na twee jaar PSV koos Jongejan voor een overstap naar de opleiding van De Graafschap om daar aan meer speeltijd te komen en zich zo verder te kunnen ontwikkelen. Hij mocht blijven bij De Graafschap en zou de stap maken naar de O21, maar het reizen en de verdere offers die hiermee gepaard gaan, begonnen zijn tol te eisen, vijfmaal per week vanuit Zoetermeer naar Doetinchem is niet niks.

Terugkeer

Drie jaar aan ervaringen later kiest Koen Jongejan er bewust voor, om dichter bij huis te gaan voetballen en niet in de O21 van De Graafschap. Hij heeft er ontzettend veel zin in om volgend seizoen bij, de mogelijke nieuwe Vierde Divisionist DSO te gaan spelen en zich daar verder te ontwikkelen tot een nog completere aanvaller.

De technische staf en TC zijn zeer verheugd met de komst van Koen Jongejan. Hij is een snelle, fysiek sterke aanvaller met een goede techniek en een topsportmentaliteit. Met deze eigenschappen is hij een toegevoegde waarde voor de selectie, waardoor er aanvallend extra mogelijkheden ontstaan.

Bij de foto: vlnr Claudio Houtman (Lid TC), Koen Jongejan, Bert de Best (Technisch Manager)

Lees verder