Warming-up zaterdag 3B: sc Monster moet nog één punt binnenhalen bij concurrent

Gaat het aanstaande zaterdag eindelijk gebeuren voor sc Monster? Kampioen worden in de derde klasse B? En wie gaan er p/d-wedstrijden spelen? Nummer 5 tot en met 11 zijn namelijk nog niet zeker van direct lijfsbehoud.

Tekst: Hans Kulk

Het wordt zaterdag druk in Poeldijk. Runner-up Verburch is dan gastheer voor koploper sc Monster, dat minimaal een punt moet halen om kampioen van de derde klasse B te worden. ‘De slag van het Westland’. Pakt de ploeg van vertrekkend coach Marco Meijer (foto) eindelijk die felbegeerde titel in het hol van de leeuw? Of maakt Verburch het toch nog een beetje spannend? Zaterdag rond kwart voor vijf weten we meer.

Vrezen

Afgezien van LYRA, Duindorp SV (beide veilig), SV Zuid West Den Haag en sv Madestein (beide gedegradeerd), is de rest van de derde klasse B nog niet zeker van direct lijfsbehoud. MVV’27 (33), Naaldwijk (31), KMD (30), Schipluiden en sv Houtwijk (beide 28), Laakkwartier (27) en Te Werve (22) moeten nog vrezen voor nacompetitie. Wie speelt tegen wie dit weekend?

Gokje

MVV’27 ontvangt het reeds gedegradeerde Zuid West DH, Naaldwijk speelt thuis tegen sv Houtwijk, KMD gaat op bezoek bij Duindorp SV, Schipluiden is gastheer voor Laakkwartier en Te Werve speelt bij degradant sv Madestein. De stand na dit weekend? Een gokje. MVV’27 36 punten, Naaldwijk 34, KMD 30, Schipluiden 29, sv Houtwijk en Laakkwartier 28, Te Werve 25. Maar ‘don’t shoot the messenger’, het kan in deze doldwaze klasse werkelijk alle kanten op!

 

Lees verder
Net binnen