Dean Zandbergen doorloopt stage bij jong Sparta en dwingt contract af  

Dean Zandbergen (foto) sluit voor het komende seizoen aan bij jong Sparta. De topscorer van TOGB 1 liep de afgelopen tijd stage bij de club uit Rotterdam West en heeft hierbij een dusdanige indruk achtergelaten dat hij komend seizoen in het rood wit zal gaan spelen.

Foto’s: Ron Fruining

Zandbergen tekent voor een jaar en zal zich zo kunnen etaleren voor de selectie van Sparta Rotterdam. De aanvaller liep in de jeugd ook al stage bij Sparta op negen- en elfjarige leeftijd. Daarnaast heeft Zandbergen in het verleden ook stages in de jeugd afgewerkt bij ADO Den Haag, Excelsior en Feyenoord en is via Barendrecht en Excelsior Maassluis dit seizoen weer teruggekeerd naar TOGB.

Dean Zandbergen is altijd in een stap naar een BVO blijven geloven en heeft afgelopen seizoen met zijn inzet en doelpunten laten zien tegen zowel Derde als Tweede Divisie-tegenstanders zijn mannetje te staan. Sparta ziet in Dean Zandbergen de potentie om zich te ontwikkelen op de positie 9 of 10 en geeft hem de kans om zich op Tweede Divisie niveau te ontwikkelen en te laten zien.

Dean Zandbergen scoorde dit seizoen zestien keer voor TOGB in de Derde Divisie. Door de transfer naar jong Sparta verliest TOGB scorend vermogen. Het is aan de aanwinsten van de selectie van Jonathan Jonk om het gat dat Dean Zandbergen achterlaat op te vullen.

 

Lees verder